Vi er i Sangkraft Hjørring super stolte af at have fået Børnekorakademiet til byen!

Arbejder du med børn som pædagog, lærer, musikskolelærer, kirke-og kulturmedarbejder eller organist?

Børnekorakademiets børnefængende metoder er en stor lettelse i musikarbejdet med børn, hvor man ofte har brug for at sadle om i og variere sine indlæringsmetoder for at fange børnenes motivation. Her får man en superpraktisk rygsæk af værktøjer, som er sjove for børnene og nemme at bruge til indstudering, sangleg, koncerter og fællesskabende aktiviteter.

Der er ingen optagelsesprøve og man behøver ikke andre forudsætninger end lyst til at synge med børn.

Børnekor Basis i Hjørring ledes af smittende Anne-Lise Quorning, som er korleder ved Haderslev Domkirke og har et langt liv bag sig som instruktør, underviser og korleder og Katrine Bach Skovmand, som er uddannet sanger og korleder og har brugt 3 år på at fordybe sig i Børnekorakademiets pædagogik.

Børnekorakademiet blev etableret i 2012 i erkendelse af, at der er behov for flere og stærkere læringsmiljøer for børne- og pigekor.

Børnekorakademiets Børnekor Basis-kurser har fokus på ledelse af spire- og børnekor og løber sædvanligvis over 6 undervisningsgange på en sæson. Der er ingen optagelsesprøve.

Basiskursernes indhold er en præsentation af praktiske redskaber til de grundlæggende metodikker og pædagogiske principper, der skildres i “Børnekor med Poesi og Bevægelse 1-5” af Pia Boysen og Margrete Enevold.

Børnekorakademiet udbyder en 2-årig efteruddannelse i spire-, børne-, junior- og pigekorsledelse.

Børnekorakademiet arrangerer løbende masterclasses, netværksdage samt kurser og arrangementer med fokus på specifikke temaer inden for børnekorledelse.

Der er opstart i august 2024 og kurset foregår i Sct. Olai Sognegård, Skagensvej 210, 9800 Hjørring.

Læs mere på Børnekorakademiets hjemmeside www.bornekorakademiet.dk