Vi ønsker i Sangkraft Hjørring, at alle i kommunen har mulighed for at synge

Sangkraft Hjørrings aktiviteter vil styrke sammenholdet i lokalsamfundet og vil gavne både små og store sangfællesskaber. Samtidig er det nye initiativ med til at bane vej for et værdifuldt samarbejde og netværksdannelse mellem de eksisterende sangmiljøer i vores lokalsamfund.

Sangen giver øget mental trivsel, meningsfulde fællesskaber og sangglæde for alle: Både for helt små børn, skolebørn, unge, voksne og ældre i vores lokalsamfund. Mange undersøgelser viser, at sang styrker evnen til at lære og koncentrere sig. Sang er desuden stærkt fællesskabs- og identitetsskabende og dermed en fantastisk aktivitet for både små børn, unge og voksne i alle aldre.

Målet med et lokalt sangkraftcenter i Hjørring er

  • at gøre sang mere tilgængelig
  • at tilbyde mennesker i alle aldre adgang til en vifte af gode og berigende sangfællesskaber
  • at styrke og udvikle de eksisterende sangmiljøer i vores lokalsamfund.

Vil du vide mere om, hvad et sangkraftcenter er, så kan du se videoen herunder.

Priser og info

I kan GRATIS låne den Mobile Sangcafe med både keyboard, højtalere og højskolesangbøger til et arrangement.

Kontakt Katrine på mail: katrine@sangkrafthjoerring.dk for booking af cyklen eller mere information om priser, hvis I ønsker at få en sangpædagog med ud, så der er en, der kan synge for i fællessangen.

Hvis I ønsker at lave et arrangement med sang, kan i booke 1 times Sangkonsulent for kor eller skoleklasser for 1500 kr. 2 timer koster 2500 kr.

1 times sangpædagog for børn koster 950 kr pr time, og der kan opnås rabat ved flere gange. Kontakt os her for andre tilbud.

Sangkraft Hjørring’s bestyrelse

Tina Gaarden Geertsen
Formand
Mail: geertsen@has.dk
Mobil: 41223612
Kurt Jensen
Kasserer
Mail: risvaenget.bjergby@has.dk
Mobil: 23305574
Katrine Bach Skovmand
Sekretær
Mobil: 28961887
Christina Thoft
Næstformand
Mail: cthoft@gmail.com
Mobil: 25142416
Karoline Dahrling Hughes
Projektleder
Mail: kch@hjoerring.dk
Mobil: 4193 6418

Projektlederens vision

Jeg glæder mig til at arbejde for Sangkraft Hjørrings aktiviteter, og jeg ser frem til at kunne bidrage til at få sangen bredt ud – i hele kommunen!

Med sang kan man ramme både i bredden og eliten, unge og gamle, og der er ikke grænser for, hvad der kan skabes af fællesskab, sammenhold og trivsel med sang.

Jeg er meget optaget af de fantastiske forskningsresultater, der er indenfor området, og jeg kan kun anbefale, at man læser med på de mange interessante resultater her.

Kontakt Sangkraft Hjørring